Vestuvinis žiedas su deimantais ar be jų: ką pasirinkti

Vestuvinis žiedas su deimantais ar be jų: ką pasirinkti

Ar turėtumėte rinktis vestuvinį žiedą su deimantais ar žiedą be jų? Šį klausimą šiomis dienomis sau kelia vis daugiau būsimų jaunavedžių porų, kurios ruošiasi savo gražiausiai gyvenimo šventei. Todėl visai nenuostabu, kad ir jūs, šiuo metu ruošdamiesi savo vestuvėms, svarstote, kokius vestuvinius žiedus jums vertėtų pasirinkti.

Tiesą sakant, šiuolaikinis vestuvinių žiedų pasirinkimas gali atrodyti pribloškiantis, kai rinkoje yra tiek daug skirtingų stilių, o pasirinkti tokį žiedą, kurį galbūt ketinate mūvėti visą likusį gyvenimą, yra labai svarbus ir atsakingas sprendimas. Kai pradėsite ieškoti vestuvinių žiedų, kurie judviem geriausiai tiktų, teks susidurti su didžiule skirtingų stilių ir modelių gausybe ir įvairove. Tai jus gali išmušti iš vėžių ar net sukelti nemenką papildomą įtampą.

Ir nors iš tiesų egzistuoja nemažai skirtingų vestuvinių žiedų modelių, apie kuriuos reikėtų gerai pagalvoti, bandant priimti teisingą sprendimą, visuomet naudinga pradėti nuo to, kas yra gerokai paprasčiau, t.y. nuspręsti, kokio vestuvinio žiedo ieškosite – su deimantais ar be jų. Taigi, kad jums būtų daug lengviau pasirinkti, sudarėme privalumų ir trūkumų, kurie būdingi vestuviniams žiedams, sukurtiems su deimantais ir be jų, sąrašą.

Vestuviniai žiedai su deimantais

Jei svarstote galimybę pasirinkti vestuvinius žiedus su deimantais, jums tikrai bus naudinga susipažinti su jų ypatybėmis, kurios gali nulemti jūsų galutinį sprendimą.

Privalumai

  • Pasirinkus vestuvinį žiedą su deimantu, jis pasižymės subtiliu spindesiu, o deimantas vestuviniam žiedui taps nuostabiu komplimentu.
  • Jei nutiktų taip, jog galiausiai nuspręstumėte mūvėti tik vestuvinį žiedą be sužadėtuvių žiedo, vestuvinis žiedas su deimantu išsaugotų jūsų mėgstamą spindesį.
  • Vestuvinių žiedų su deimantais atveju turite daugiau stiliaus pasirinkimų.

Trūkumai

  • Jei pasirinksite kažką pernelyg blizgaus ir per daug pribloškiančio, tai gali nesunkiai atitraukti dėmesį nuo jūsų sužadėtuvių žiedo.
  • Reikia skirti nemažai pastangų tam, kad atrastumėte tinkamą vestuvinį žiedą su deimantu, kuris optimaliai derėtų su jūsų sužadėtuvių žiedu, kuriame taip pat bus inkrustuoti deimantai.
  • Mažesnių inkrustuotų deimantų atveju gali tekti susidurti su labiau besikaupiančiais nešvarumais, o jei jie nebus tinkamai ir reguliariai valomi, deimantai gali atsipalaiduoti ir netgi iškristi.
  • Vestuviniai žiedai su deimantais yra brangesni nei žiedai be jų.

Vestuviniai žiedai be deimantų

Jei visgi dažniau pagalvojate apie tradicinius vestuvinius žiedus be deimantų, taip pat būtų naudinga žinoti, kokiais privalumais ir trūkumais jie pasižymi.

Privalumai

  • Pasirinkus tradicinio modelio vestuvinį žiedą be deimantų, neatitrauksite dėmesio nuo savo gražaus ir spindinčio sužadėtuvių žiedo.
  • Jei dėl jūsų kasdienės veiklos ir darbo vestuvinis žiedas su deimantu gali būti lengviau pažeistas, tuomet optimaliausia pasirinkti vestuvinį žiedą be jo. Ir net jei dėl to negalėsite mūvėti savo sužadėtuvių žiedo, jūsų ranka vis tiek puoš vestuvinis žiedas.
  • Toks vestuvinis žiedas reikalauja mažiau priežiūros, t.y. jį reikia mažiau valyti ir nereikia rūpintis deimantais.
  • Vestuvinį žiedą be deimanto mūvėti yra daug praktiškiau.

Trūkumai

  • Jei nuspręsite nemūvėti savo sužadėtuvių žiedo, vestuvinis žiedas be deimanto gali nesuteikti tokio įspūdingo efekto kaip žiedas su spindinčiu deimantu.
  • Su sužadėtuvių žiedu derinamas storesnis vestuvinis žiedas gali atrodyti stambesnis, sukurdamas „sunkesnę“ bendrą išvaizdą.
  • Mažiau dizaino galimybių, lyginant su deimantais puoštais vestuviniais žiedais.

Pabaigai

Kadangi tiek vestuviniai žiedai su deimantais, tiek ir žiedai be jų turi savų privalumų ir trūkumų, galiausiai pasirinkimas priklauso tik nuo asmeninių lūkesčių ir individualaus skonio. Todėl pagalvokite apie tai, ką mūvėtumėte su dideliu malonumu ir kas geriausiai atitiktų jūsų kasdienybę.

Grįžti į tinklaraštį