Perkate vestuvinius žiedus? Nežinote, nuo ko pradėti rinktis?

Perkate vestuvinius žiedus? Nežinote, nuo ko pradėti rinktis?

Vestuvių planavimas yra didelis iššūkis, kurį, be abejo, gali palengvinti vestuvių planuotojos. Vienas pagrindinių vestuvių atributų yra vestuviniai žiedai. Kaip juos išsirinkti neeikvojant per daug laiko ir energijos?

  1. Biudžetas. Pirmiausia – kiek pinigų tam skirti. Visai plonus aukso žiedus galite nusipirkti ir už 400 Eur. Tačiau siūlyčiau į žiedus iš dalies žvelgti ir kaip į investiciją, į vieną iš pirmų šeimos pirkinių. Mėgstu pajuokauti, kad auksas negenda, lengvai telpa į kišenę ir, be abejo, gali perduodamas iš kartos į kartą. Mano asmeninė rekomendacija būtų vestuviniams žiedams skirti bent 500 Eur, idealu biudžetas nuo 1000 Eur.

PS Turite aukso laužo? Taip galite sutaupyti. Vestuvinius žiedus galima gaminti ir iš jūsų turimo aukso.

  1. Žiedų plotis. Koks turėtų būtų žiedų plotis? Turite nusimatę, koks Jums plotis gražiausias? Puiku! Jeigu ne – pakuždėsiu, kad populiariausi 4–5 mm pločio žiedai.
  2. Aukso spalva.
  • Rausvas auksas švelnus, subtilus.
  • Geltonas auksas ryškesnis, panašesnis į 999 prabos auksą.
  • Baltas auksas lygiagrečiai populiarus tiek rausvam, tiek geltonam aukso atspalviui. Turite alergiją nikeliui? Tuomet gali būti, kad jums netiks baltas auksas dėl jame esančių priemaišų baltai spalvai išgauti.
  1. Vestuvinių žiedų modelis. Koks žiedų modelis? Sufleruoju, klasika yra klasika, ir nieko čia nepridursi. Pagrindinės klasikos variacijos – lygus arba gaubtas paviršius. O jei ieškote kažko nepaprasto, yra tūkstančiai įvairiausių modelių.

PS Nepamirškite, kad vis dar gaji tradicija atnaujinti santuokos įžadus, o kartu dažnai atnaujinami, perliejami vestuviniai žiedai.

  1. Komforto zona. Kas tai? Tai papildomas išgaubimas žiedų viduje, neretai poros renkasi komforto zoną dėl papildomo patogumo nešiojant. Žiedai su komforto gaminami šiek tiek storesni, todėl jų kaina šiek tiek didesnė nei žiedų be komforto zonos. Paprastai sakant, žiedai be komforto zonos yra lygiu vidumi, o žiedai su komforto zona turi kalniuką / išgaubimą žiedų viduje.

 

Registruokitės vestuvinių žiedų pasirinkimui jau dabar info@vestuviniaiziedai.lt ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus, o jeigu tokių neturite – padėsiu išsirinkti vestuvinius žiedus.

Grįžti į tinklaraštį