Kokio sužadėtuvių žiedo nepirkti

Kokio sužadėtuvių žiedo nepirkti

Kokio sužadėtuvių žiedo nepirkti
Reikia proto turėt, kad šitaip įsimylėt. Negaliu nepritarti tokiems Ievos Narkutės dainos žodžiams. Bet taip jau kartais nutinka, ir nieko čia nepakeisi. O kai šitaip įsimyli, dažnai prasideda ir sužadėtuvių žiedo paieškos. Tad kaip ir taip apakus nuo meilės išrinkti žiedą?
Jei jausmas tikras, galima pasipiršti kad ir su bižuteriniu žiedu. Bet vis tik, jei galima išvengti spontaniškumo, geriau atlikti šį veiksmą ramiai, užtikrintai ir maloniai nustebinant. 
Manau, paieška sudėtinga, neeilinė ir išrinkti žiedą, kurį tikėtina, kad nešios visą gyvenimą, yra ką veikti. 
Tai kokio žiedo nepirkti? 
  • Itin plataus žiedo. 4–5 mm žiedas sužadėtuvėms jau gana platus. Jei sužadėtuvių žiedą norės nešioti kartu su vestuviniu, vidutinis vestuvinis žiedas ir itin platus sužadėtuvių gali kartu netilpti. 
  • Nepirkite kasdienio žiedo. Proga ypatinga, ieškokite žiedo su centrine akute. Pirkite žiedą, kuris aiškiai nes žinią, kad tai piršlybų žiedas.
  • Nepirkite žiedo su cirkoniais, jei galite pirkti su deimantu. Su mažesniu natūraliu deimantu galite rasti žiedą už 300–600 Eur. Jei norite didesnio deimanto, svarstykite bent apie 1500–2000 Eur biudžetą. Jei norite natūralaus, bet spalvoto deimanto, turėkite omenyje, kad jie reti, ir aukštesnės klasės akutė gali kainuoti ir apie 400 000–500 000 Eur. Jei norite kiek didesnio deimanto, bet turite biudžetą iki 400–500 Eur, pasvarstykite apie sintetinius deimantus. Ar galima pagaminti žiedą su 1 ct sintetiniu deimantu, turint 2000–3500 Eur biudžetą, manau, taip. Kalbant apie spalvotus deimantus, kainos labai varijuoja. 
Kodėl deimantai? Nes jie metams bėgant nesibraižo ir pirmoje vietoje yra labai praktiškas pasirinkimas.
  • Nepirkite sidabrinio žiedo, jei manote, kad nemėgsta aukso spalvos. Tokiu atveju rinkitės baltą auksą. Sidabras oksiduojasi, jį atnaujinti ir prižiūrėti yra sudėtingiau nei auksą. 
Jei nežinote, ką rinktis, patikėkite parinkimą man, padėsiu tuo klausimu ramiai ir užtikrintai. Pradžiai parašykite, kad ieškote žiedo, o visa kita – detalės, kurias tereikia aptarti ir atrasti optimaliausią sprendimą. Kreipkitės info@tviski.lt arba info@vestuviniaiziedai.lt. Kuo įmantrensnio žiedo norėsite, tuo ilgiau truks. Tad nelaukite, kreipkitės jau dabar.
Grįžti į tinklaraštį