Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus ?

Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus ?

Kokio metalo žiedus rinktis?

Beveik visame pasaulyje populiariausias metalas iš kurio gaminami vestuviniai žiedai yra auksasAuksas populiarus dėl savo ilgaamžiškumo ir praktiškumo. Rečiau renkamasi sidabras arba platina. Sidabrą poros dažniau renkasi dėl finansinių sumetimų. Tačiau jis nėra toks patvarus kaip auksas, jis greičiau apsineša ir reikalauja didesnės priežiūros. Sidabras oksiduojasi ir reaguoja į kitus metalus.  Poroms, kurios nori sidabrinių žiedų dėl šviesaus atspalvio rekomenduojama rinktis baltą auksą, kuri labai lengva derinti su įvairių atspalvių metalais. Vis dėlto daug solidžiau ir praktiškiau gaminti vestuvinius žiedus iš aukso. Kartais poros renkasi vestuvinius žiedus pagamintus iš platinos. Tačiau platina yra sunkiau apdorojama, todėl tokių žiedų kaina ženkliai didesnė ir sunkiau rasti juvelyrų, kurie sutiktų tokius žiedus koreguoti esant reikalui, didinti ar mažinti. Apibendrinant, auksas praktiškumo ir kainos atžvilgiu yra vienas patogiausių metalų renkantis vestuvinius žiedus. 

Koks yra vestuvinių žiedų svoris ir kaina. Kiek kainuoja vestuviniai žiedai? 

Teoriškai vestuvinis žiedas gali sverti ir vieną ar du gramus, tačiau tokie žiedai gali nebūti labai patvarūs dėl savo plonumo. Pačių ekonomiškiausių vestuvinių žiedų kainos gali prasidėti nuo 130 eur. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad žiedai bus nešiojami kasdien ir turės atitarnauti visą gyvenimą, rekomenduojame rinktis standartinio svorio žiedus, kurių svoris prasideda nuo 3 - 4g. 

Vestuvinių žiedų modelio pasirinkimas.

Kiekviena jaunųjų pora yra individuali ir išskirtinė. Todėl jų pasirinkimas taip pat. Visame pasaulyje labiausiai vertinami rankų darbo darbo vestuviniai žiedai. Taip pat vis labiau populiarėja žiedai su komforto zonaRankų darbo žiedai ilgaamžiai ir itin praktiški. Dažniausiai vyriški vestuviniai žiedai būna kiek platesni už moteriškus, tačiau tai nėra taisyklė. Šiais laikas nėra būtina, kad jaunosios ir jaunojo žiedai būtų vienodi. Vis dažniau vyriški žiedai puošiami briliantu ar cirkoniu. Klasikiniai vestuviniai žiedai vis dar išlieka topas, tačiau jie neretai sumoderninami. Klasikiniai vestuviniai žiedai puošiami įvairiomis graviūromis ir briliantais. Taip pat labai dailiai atrodo raudono ir balto aukso vestuviniai žiedai. Jeigu renkatės vestuvinius žiedus, kurie bus puošti cirkoniais ar briliantais, svarbu gerai nustatyti jūsų žiedo dydį, nes tokių žiedų dydį keisti yra sunkiau. Vestuvinius žiedus vestuviniaiziedai.lt juvelyrai gali išgraviruoti su jūsų norimu užrašu ir datomis. 

Vestuvinių žiedų priežiūraKaip prižiūrėti vestuvinius žiedus. 

Auksiniai vestuviniai žiedai yra patvarūs ir ilgaamžiai, tačiau kaip ir bet kuris taurusis metalas, jie reikalauja atitinkamos priežiūros. Yra tam tikros taisyklės, norint, kad vestuviniai žiedai ilgiau išliktų blizgūs ir atrodytų kaip ką tik pagaminti. Nerekomenduojama su juvelyriniais dirbiniais naudoti chemijų, miegoti ar maudytis. Taip pat nerekomenduojama su jais ravėti daržų. Taip pat atlikti kitas veiklas, kuriose jie bus tiesiogiai veikiami chemijos ar tiesioginio fizinio kontakto su akmenimis ir žemėmis. Kartas nuo karto gaminius reikia atnaujinti. Tą rekomenduojame patikėti profesionalams. "Koljė" juvelyrikos salonai Šiauliuose teikia gaminių atnaujinimo ir remonto paslaugas. 

Ką daryti jei nerandate patinkančio vestuvinių žiedų modelio?

www.vestuviniaiziedai.lt teikia gamybos paslaugas. Galime pagaminti vestuvinius žiedus pagal jūsų norimą modelį, su norimais briliantais ir graviūromis. www.vestuviniaiziedai.lt tai ne tik prekyba vestuviniais žiedais, bet vestuvinių žiedų gamyba internetu.

www.vestuviniaiziedai.lt - platus vestuvinių žiedų pasirinkimas internetu. 

Kviečiame užsukti į Šiauliuose esančius "Koljė" salonus, kur jūs galite įsigyti ar užsakyti norimus vestuvinius žiedus. Gaminame vestuvinius žiedus iš klientų aukso. 

Grįžti į tinklaraštį