Kada pradėti vestuvinių žiedų paieškas

Kada pradėti vestuvinių žiedų paieškas

Vestuviniai žiedai, kurie yra pati svarbiausia ir pagrindinė vestuvių dalis, jus ir jūsų antrąją pusę lydės visą likusį gyvenimą! Visi būsimi jaunavedžiai supranta, kad be vestuvinių žiedų neįvyks jokia vestuvių ceremonija, bet ar visi gerai žino, kada iš tikrųjų reikia pradėti ieškoti vestuvinių žiedų.

Planuodami šią ypatingą dieną, apie kurią ilgai svajojote jau daugelį metų, savo vestuvių planavimui skirtų darbų sąraše turėsite begalę svarbių užduočių. Tarp jų žinoma bus vestuvinės suknelės pasirinkimas, vietos vestuvių šventei paieškos, meniu sudarymas, vestuvių vedėjo pasirinkimas ir kt. Nors kai kurie iš šių darbų jums gali atrodyti labai svarbūs ar net patys svarbiausi, yra vienas dalykas, kurio nevalia pasilikti paskutinei akimirkai – ir tai yra būtent vestuvinių žiedų pasirinkimas. Taigi, jei norite sužinoti, kada gi reikia pradėti vestuvinių žiedų paieškas, pats metas sužinoti atsakymą!

Pradėkite ieškoti kuo anksčiau ir neleiskite sau skubėti

Vestuvinio žiedo paieškas galite įtraukti į savo kasdienį pasiruošimo vestuvėms procesą, net jei specialiai nevykstate apžiūrėti ar pirkti žiedo, pvz., vaikštinėdami prekybos centre galite reguliariai užmesti akį į juvelyrinių dirbinių vitrinas, kartas nuo karto pavartyti vestuviniais žiedais prekiaujančių parduotuvių bukletus, arba, retkarčiais radusios laisvą akimirką, pasidairyti po internetinėse parduotuvėse siūlomą vestuvinių žiedų asortimentą. Ir šis procesas tikrai bus labai smagus ir kels teigiamas emocijas, nes jis vyks tarsi savaime, neskubant ir neatims daug jūsų laiko.

Trumpiau tariant, kuo anksčiau pradėsite tokias „atsitiktines paieškas“, tuo lengviau galėsite įsivaizduoti, kaip skirtingų dizainų ir modelių vestuviniai žiedai atrodytų ant jūsų ir jūsų partnerio rankos. Kad nereikėtų patirti streso, daryti to paskubomis ir įsitempus, visų pirma rekomenduojama susipažinti su judviem patinkančiais vestuvinių žiedų stiliais ir medžiagomis.

Per minėtą laikotarpį jūs geriau susipažinsite su rinkoje vyraujančiu vestuvinių žiedų asortimentu ir lengviau išsiaiškinsite, kas jums patinka ir ko norite. Galiausiai, ateis metas tikram apsipirkinėjimui, kuris turėtų prasidėti iki jūsų numatytos vestuvių datos likus ne mažiau kaip 3-4 mėnesiams, o likus ne mažiau kaip pusantro mėnesio iki vestuvių – savo pasirinktus vestuvinius žiedus turėtumėte įsigyti.

Be to, jei jūs esate numatę ir savo vestuvinių žiedų graviravimą, nepamirškite, kad ir tam reikia numatyti laiką. Jei norėsite visiškai unikalių ir tik judviem išskirtinai pagamintų vestuvinių žiedų, atsižvelkite į tai, kad individualių vestuvinių žiedų gamyba gali užtrukti maždaug nuo vieno iki dviejų mėnesių, atsižvelgiant į tai, kokie yra jūsų pageidavimai, juvelyro užimtumas ir kt. Tačiau, apibendrinant visą tai, kas buvo paminėta, optimaliausia vadovautis viena paprasta taisykle – vestuvinius žiedus savo rankose turėtumėte laikyti iki vestuvių likus ne mažiau kaip vienam mėnesiui. Jei jums pavyks tai padaryti, turėsite pakankamai laiko atlikti tam tikrus vestuvinių žiedų koregavimus, jei vis dėlto prireiktų.

Pabaigai

Nepamirškite vieno svarbaus dalyko. Nors kartais galite tarytum akimirksniu įsimylėti tam tikrą vestuvinio žiedo dizainą, jūs turite ieškoti tokio vestuvinio žiedo, kuris derėtų prie jūsų individualaus ir susiformavusio stiliaus. O jei vestuvinį žiedą planuojate mūvėti kartu su sužadėtuvių žiedų, jis taip pat turėtų derėti ir prie pastarojo. Judviejų pasirinkti vestuviniai žiedai turi būti amžini, t.y. nepavaldūs laikui ir tobulai atspindintys jūsų asmenybę, atitinkantys gyvenimo būdą ir jūsų savitą skonį, kadangi juos mūvėsite kasdien ir visą savo ilgą bei laimingą santuokinį gyvenimą.

Grįžti į tinklaraštį