Ką išgraviruoti ant savo vestuvinių žiedų

Ką išgraviruoti ant savo vestuvinių žiedų

Jau numatėte savo vestuvių datą? Įpusėjote vestuvių šventės organizavimo darbus? O gal jau spėjote išsirinkti ir judviem patinkančio dizaino vestuvinius žiedus? Tačiau ar pagalvojote, ką norėtumėte išgraviruoti žiedų vidinėje pusėje? Iš tiesų, tai yra labai atsakingas sprendimas, nes tai, ką nuspręsite išgraviruoti ant jūsų vestuvinių žiedų, galbūt lydės jus visą jūsų santuokinį gyvenimą. Todėl nusprendėme palengvinti jūsų apsisprendimą ir pateikti keletą vestuvinių žiedų graviravimo idėjų.

Jūsų inicialai, vardai ir vestuvių data

Iki šiol populiariausia ant vestuvinių žiedų graviruoti antrosios pusės inicialus, vardą arba abiejų vardus ir (arba) vestuvių datą. Ir nors tai yra tradicinis būsimų jaunavedžių pasirinkimas, jis yra simbolinis akcentas, kurį pasirinkę tikrai nepadarysite klaidos. Be to, net ir rinkdamiesi išgraviruoti tokias detales, visuomet galite vestuvinius žiedus suasmeninti, pridėdami sentimentalią ar mielą frazę, pvz., „Mūsų gyvenimas prasideda X dieną“.

Sentimentalios meilės citatos

Visuomet galite pasirinkti suasmeninti savo vestuvinius žiedus sentimentalios meilės citatos pagalba. Jei abu esate tikri romantikai, pasirinkite frazę, kuri jums abiem reiškia kažką išskirtinio ir ypatingo, kuri jums suteiktų daugiau įkvėpimo ir skatintų šypsotis, pvz., „Mano vienintelis ir nepakartojamas“ ar „Iki mėnulio ir atgal“.

Jūsų vestuviniai įžadai

Nesvarbu, ar jūsų vestuviniai žiedai bus klasikinio dizaino, ar pasirinksite modernius ir išskirtinai atrodančius žiedus, niekas negali suteikti tiek daug galios vestuviniams žiedams, kaip jūsų vestuviniai įžadai, išgraviruoti žiedų vidinėje pusėje. Jūsų vestuviniai įžadai bus ištarti su didžiuliu pasitikėjimu vienas kitam, bus kupini besąlygiškos meilės ir atsidavimo. Tai žodžiai, kuriais įtvirtinsite savo amžiną santuoką ir kuriais pasakysite tai, ką iš tikrųjų jaučiate, pvz., „Ir laimėje, ir nelaimėje“, „Džiaugsme ir varge“.

Dainų žodžiai arba eilėraščiai

Galbūt judviem patinka tam tikra daina, kuri turi tiesioginę sąsają su jūsų santykiais ar pirmuoju susitikimu? Gal savo pirmąjį šokį šokote skambant judviejų dainai? Esate tikri romantikai ir turite mėgstamą eilėraštį, kurio žodžiai tobulai atspindi jūsų meilę ir atsidavimą vienas kitam? Visą tai galite įamžinti ir savo vestuviniuose žieduose, tokiu būdu jiems suteikdami dar daugiau išskirtinumo, žavesio ir prasmės.

Dvasinės ar religinės eilutės ir citatos

Jei būsimus sutuoktinius sieja labai stiprūs religiniai arba dvasiniai įsitikinimai, dažnai nusprendžiama vestuvinių žiedų viduje išgraviruoti tam tikras Biblijos eilutes. Tai susituokusiems žmonėms gali būti ypatingai didelę reikšmę turintis vestuvinių žiedų elementas, kuris nuolat primena apie stiprų dvasinį ryšį.

Abu žiedus sujungiančios frazės

Vienas iš labai išskirtinių ir originalių būdų išgraviruoti judviejų vestuvinius žiedus yra pasirinkti frazes, kurios derėtų ant jūsų ir jūsų antrosios pusės vestuvinių žiedų, juos sujungdamos. Trumpiau tariant, ant kiekvieno žiedo galima išgraviruoti frazę, kurią kiekvienas žiedas papildytų. Tai gali būti tam tikra romantiška frazė, kuri atspindi jūsų tikrą meilę vienas kitam, ar smagus ir šypseną keliantis sakinys, kurio pradžią ant savo žiedo turėsite jūs, o pabaigą – jūsų antroji pusė ant savojo.

Smagus juokelis

Labai tikėtina, kad turite bent vieną judviem didelį juoką keliantį smagų juokelį, kurį žinote tik jūs ir kuris kaskart pakelia jums nuotaiką. Jei nuspręsite tokį smagų juokelį išgraviruoti ant savo vestuvinių žiedų, paversite juos dar ypatingesniais ir turinčiais dar didesnę prasmę būtent judviem. Tai ne tik suteiks išskirtinumo jūsų žiedams, bet ir praskaidrins jūsų nuotaiką kaskart, kai pažvelgsite į žiedo vidinę pusę.

Grįžti į tinklaraštį