2023 metų sužadėtuvių žiedų tendencijos

2023 metų sužadėtuvių žiedų tendencijos

Daugelis sužadėtuvių žiedą įsivaizduoja kaip amžiną klasiką – balto aukso žiedas su vienu nedideliu briliantu. Visgi iš tiesų sužadėtuvių žiedų tendencijos kasmet keičiasi ir profesionalas pagal brilianto dydį, formą ir aukso spalvą net galėtų apytiksliai įvardyti, kuriais metais pirktas damą puošiantis aukso žiedas. Tad www.vestuviniaiziedai.lt pateikia, į kokias tendencijas būtina atsižvelgti būsimiems jaunikiams, planuojantiems sužadėtuves 2023 metais.

2022 metais patys populiariausi sužadėtuvių žiedai buvo su apvalios formos briliantais. Ateinančiais metais ši tendencija išlieka. Visgi populiariausių pasaulio juvelyrų naujose kolekcijose jau matyti kur kas didesni briliantai. Tai atitinkamai didina ir sužadėtuvių žiedo kainą. Todėl prieš perkant verta apsvarstyti kelis aspektus: arba briliantą keisti į cirkonį ir taip sutaupyti, arba rinktis briliantą kaip puikią ilgaamžę investiciją.

Tarp aukso spalvų populiarus išlieka baltas auksas, tačiau vis didėja kitų atspalvių populiarumas – raudono ir... geltono! Dažnai švelnus rausvas atspalvis, suteikiantis žiedui subtilumo. O geltonas auksas itin populiarėja dėl užsienyje vyraujančių tendencijų.

Taip pat kiek netikėtai į viršūnes šauna žiedai su briliantais, sudarančiais gėlės formą. Toks žiedas labiausiai tiks didžiausioms romantikėms. O mėgstančioms kiek griežtesnį stilių rekomenduojama pirštis su kampuoto – trikampio, kvadrato ar stačiakampio formos – brilianto žiedu.

Žinoma, reikėtų nepamiršti atsižvelgti ir į būsimos nuotakos pageidavimus, stilių ir asmenybę. Daugiau patarimų galite rasti www.vestuviniaiziedai.lt.

Grįžti į tinklaraštį